Al een flink lange tijd kampte ik met een gigantische stress. De stress die ik had werd vooral veroorzaakt door de kinderen het werk en het overlijden van mijn hond. Alles stapelde zich op en daardoor was de stress niet meer te houden. Na een gesprek met iemand die gespecialiseerd is in stress vertelde zij mij dat het een goed plan als ik aan een voetreflex therapie in Dordrecht zou beginnen.

Twijfelde niet om een afspraak te maken

De vloedreflex therapie Dordrecht liet me enorm inspireren op haar website. Ik las dat een vloetreflex therapie de stress van mensen die daarmee kampen behoorlijk kan verminderen. Ze richten zich voornamelijk op reflexzones op de handen, voeten en hoofd. Ik twijfelde geen moment om een afspraak te maken bij voetreflex therapie Dordrecht.

Kom zeker nog een paar keer langs

voetreflex therapie Dordrecht

Nadat ik een aantal behandeling had gehad merkte ik dat de stress gigantisch afnam. Ook merkte ik het vooral op het werk; ik kon me beter concentreren en werd minder snel opgefokt door anderen. Ik ben voetreflex therapie Dordrecht erg dankbaar en ik kom zeker nog een paar keer terug, totdat de stress helemaal is weggetrokken!