In een jaar tijd zijn er al meerdere inbraken in ons bedrijfspand geweest. Omdat wij waardevolle goederen bezitten zoals computers, laptops etc. weten inbrekers wel waar ze hun slag moeten slaan. Omdat wij er helemaal klaar mee waren gingen we naar een beveiligingsbedrijf voor een beveiligingssysteem. Ook hadden we er over nagedacht om bewaking in te huren maar dit viel achteraf ver buiten ons budget.

Kunnen weer met een gerust hart het bedrijf verlaten

Het beveiligingssysteem dat we bij Lantrok beveiliging hebben aangeschaft, bestaat uit een aantal camera’s en sensoren. De bedoeling van deze maatregelen waren dat wij, als collega’s, met een gerust hart onze spullen konden achterlaten in het bedrijfspand. Nu we een akkoord hebben bereikt kan dit daadwerkelijk ook want eergisteren is het systeem geïnstalleerd door het beveiligingsbedrijf Lantrok.

Prijzen vielen enorm mee

We zijn erg tevreden over het beveiligingssysteem dat Lantrok ons geleverd heeft. De baas kan nu zelfs vanuit zijn eigen huis kijken wat er gebeurt s’nachts. De prijzen van het systeem vielen ons erg mee. We hadden verwacht dat de prijs groot zou uitpakken omdat het wel over de techniek van deze tijd gaat.