Als bedrijf kun je op zoek zijn naar een regio Eindhoven schoonmaakdienst. Als je zelf geen tijd of zin hebt je bedrijfspand schoon te houden schakel je daar het beste een professioneel bedrijf voor in. 

Inzetbaar voor uiteenlopende klussen

J&S Bedrijfsdiensten kan voor tal van schoonmaakklussen en meer ingezet worden. Zij werken reeds op bedrijven, instellingen en scholen en doen werkzaamheden zoals de schoonmaak van het pand, glasbewassing, tapijtreiniging, graffiti verwijdering enzovoort. 

Informeer eerst naar de mogelijkheden

Als je precies wilt weten waarvoor het schoonmaakbedrijf kan worden ingeschakeld kijk je het beste eerst even op hun website. Staat je beoogde klus er niet bij en wil je graag weten of ze deze wellicht toch kunnen doen dan neem je het beste even contact met ze op. Dit doe je door ze te bellen of mailen of het contactformulier op de website in te vullen. 

Professionele resultaten

Het bedrijf werkt uitsluitend met professionele krachten zodat je zekerheid hebt dat de klus goed gedaan wordt. Er wordt met regelmaat gecontroleerd of de klussen goed uitgevoerd zijn zodat de klant tevreden kan zijn. Als je eenmaal ervoor gekozen hebt dit bedrijf in te zetten krijg je altijd te maken met dezelfde contactpersoon die op de hoogte is van alles wat er speelt. 

Ook voor onderhoud

Naast de schoonmaakklussen kun je er terecht voor onderhoud. Denk hierbij aan tuinonderhoud maar ook voor gebouwen kunnen ze worden ingezet. Hierbij wordt het gebouw met regelmaat gereinigd en gecontroleerd. Indien zich problemen voordoen worden deze snel gedetecteerd en kan er een oplossing voor gevonden worden. 

Lees eerst de ervaringen van anderen

Als je interesse hebt om het bedrijf in te schakelen voor bepaalde klussen kun je ook eerst de ervaringen van andere bedrijven die je voorgingen lezen. Zo weet je wat J&S allemaal doet en wat anderen daarvan vinden.