Ik was het hele dag achte mijn bureau zitten beu. Omdat het beter was voor mijn gezondheid wilde ik een zit sta bureau aanschaffen. Ik had er mij verder nog nooit in verdiept dus eerlijk gezegd wist ik niet waar ik dit kon kopen. Een vriendin van mij had een hele goed tip. Ze adviseerde mij om op de website van www.ergowerken.nl te kijken. Hier kon je uitgebreide informatie vinden en er stonden tal van voorbeelden van dit soort bureaus. Ik zag op de site ook dat je ook keuze had uit verschillende modellen en dat ze leverbaar waren in onder andere de kleuren wit zwart en zilver.

Er kwam zelfs iemand de hele montage uitvoeren

Ik heb er een heel mooi zit sta bureau gevonden. Heb eerst nog wel even gemaild omdat ik nog wat vragen had over de levering en betaling. Daar kreeg ik al binnen een uur een heel vriendelijk en uitgebreid antwoord op. Tot mijn grote verbazing kwam er ook nog iemand van deze firma langs die het hele bureau professioneel zou komen monteren. Daar stond ik echt van te kijken wat een top service. Overigens is het bureau ook vervaardigd van zeer stevige en degelijke materialen. Het was in het begin even wennen maar nu vind ik het heerlijk werken met mijn zit sta bureau.