Wat je steeds vaker voorbij hoort komen, is dat mensen hun internet en TV abonnement combineren. Dit is ook helemaal niet zo gek, want hoe meer losse abonnementen je hebt, hoe duurder je uitkomt. Wij zijn erg gewend om voor alles een los abonnement te nemen, omdat dit soms automatisch gaat. Je krijgt een belletje van je tv-provider dat het abonnement binnenkort stopt en via de telefoon verleng je dit eigenlijk gelijk. Want het zou maar gebeuren dat je een week zonder internet zit doordat je dit te lang uitstelt en uiteindelijk dus ook vergeet…Het is dus niet alleen goedkoper, maar brengt ook nog andere voordelen met zich mee. Wij willen deze vandaag met je bespreken.

Combineren

Door het combineren van je TV en internetprovider, ontvang je elke maand een gezamenlijke factuur hiervan en bespaar je dus een hoop papierwerk. Ook blijven hierdoor alle gegevens bij elkaar en zoek je dit ontzettend gemakkelijk weer terug. Het is zelfs zo dat je niet alleen TV en internet kan combineren, maar nog meer combinaties kan maken! Een veel voorkomende combinatie is TV, internet en je telefoon. Als je voor alle drie de apparaten dezelfde provider hebt, loop je dus 3 verschillende facturen per maand mis. Dit is voor vele een ontzettend belangrijk voordeel. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je administratie. Op deze manier kan het bijna niet zo zijn dat je administratie een rommeltje is.

Gezamenlijk

Omdat je drie belangrijke apparaten in je huis bij dezelfde provider hebt gecombineerd, heb je dus te maken met één contactpunt. Loop je tegen problemen aan met je telefoon én daarbij je internet in het algemeen? Je hoeft maar een helpdesk te bellen, omdat je dit gecombineerd hebt met je provider! Zo ben je dus niet constant bezig met heen en weer bellen als je problemen hebt met iets. Dit geld natuurlijk ook bij vragen over de snelheid, etc.

Internet en TV

Het combineren van internet en TV is een ontzettend populaire manier. Ook steeds meer providers raden dit aan en doen hieraan mee. Het is ook echt iets van deze tijd. Omdat er steeds meer ontwikkelingen zijn op gebied van moderne abonnementen, zie je deze manier dus ook steeds meer terugkomen. Het is daarom ook goed om onderzoek te doen hiernaar bij verschillende providers. Elke provider biedt natuurlijk weer iets anders aan en met vergelijken kan je gemakkelijk de knoop doorhakken.