Nubikk dames enkellaarsjes

Laarzen zijn weer helemaal hip in 2021. In de afgelopen jaren waren dat vooral de sneakers. Nu is het weer tijd voor de laars om je kast te sieren. Dat is fantastisch nieuws: leuke laarzen zijn er in allerlei soorten en maten. Als je slim koopt heb je leuke Nubikk dames enkellaarsjes bij elke outfit. In dit artikel lees je welke in jouw kast moeten komen te staan. 

De stijlvolle laars

Een stijlvolle laars hoort dus bij een chique outfit. Ze zijn verkrijgbaar in zowel hoge als lage hakken. Kun je er goed op lopen, kies dan voor de exemplaren met de hogere hak. Die komen in verschillende materialen: denk aan leer, suède of lak. De puntschoenen zijn ook weer terug in de mode. 

Nubikk dames enkellaarsjes

De stoere boots 

Gave enkellaarsjes zijn ook zeker stoer. Het gaat dan om de grove uitvoering met een dikke zool of gave gespen aan de zijkant. De stoere boots passen perfect bij een jeans met t-shirt en een kort leren jasje. Zo creëer je de rock look: vooral gezien bij modellen als Kate Moss of Gigi Hadid. 

De hoge laars 

In de jaren tachtig werd de hoge laars vaak gecombineerd met een lange rok of een legging. Kijk maar naar de oude foto’s van je moeder. Ze zal het vast tof vinden als je haar nadoet.