Sinds dat ik klein was, hou ik al van toneelspelen en alles daaromheen. Ik vind de theaterwereld heel interessant en daarom besloot ik ook een opleiding te gaan doen in die richting. Een niveau 4 opleiding. Toen ik die had afgerond, ging ik naar de Toneelschool Amsterdam. Ik schreef me voor deze school in omdat ik graag verder wilde met acteren en hier wellicht ook een toekomst in zag. Nu ik al een langere tijd op deze school zit, wilde ik graag eventjes laten weten wat ik nou daadwerkelijk van deze school vind.

toneelschool amsterdam

‘’Heb er al veel vrienden gemaakt’’

De toneelschool Amsterdam is een hele leuke school als je het vak ‘toneel’ vroeger al interessant vond. Het kan ook zo zijn dat je hier pas op latere leeftijd achter komt. Op de toneelschool Amsterdam zijn docenten aanwezig die allemaal HBO geschoold zijn. Dit vind ik persoonlijk erg fijn want zo weet je zeker dat je geen foute dingen aanleert. Op mijn MBO Niv.4 opleiding was dit helaas wel het geval. Ook is de sfeer op de Toneelschool Amsterdam erg aangenaam. Ik heb er al veel vrienden gemaakt.