Elk jaar is het weer een lastige kwestie, het schoolreisje in Haarlem. Je wilt immers dat de kinderen een toffe dag hebben waar ze met veel plezier op terug kijken. Maar het is lastig om jaar in jaar uit wat leuks te bedenken.

Bij de Watergeus beleven de kinderen een fantastische dag in de buitenlucht. Er zijn tal van activiteiten mogelijk waarbij de kinderen veel plezier zullen hebben. Een combinatie van meerdere activiteiten is geen enkel probleem, zo kun je een dagprogramma maken waarbij er lekker actief wordt gedaan.

Tijdens het schoolreisje zullen de kinderen vanuit de Watergeus begeleidt worden door professionele instructeurs. Zij zullen er zorg voor dragen dat de kinderen de juiste uitleg krijgen en de activiteit leiden en aansturen waar dit nodig is. De passie en het plezier waarmee de instructeurs werken zorgen voor een ontspannen sfeer waarin veiligheid en plezier de boventoon voeren.

Maak een combinatie van activiteiten. Ga bijvoorbeeld kanoën op het water en een katapult bouwen op het land. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn arrangementen voor scholen te boeken maar ook kunnen wij een arrangement creëeren wat bij jullie school en kinderen past.

Gun de kinderen het plezier van uitdagende actieve activiteiten en laat ze lekker bij de Watergeus in de buitenlucht spelen!