Spiegels zijn altijd een element geweest dat schoonheid toevoegt aan onze ruimtes. Behalve het feit dat vrijwel iedereen er ’s morgens gebruik van maakt vooralleer het huis te verlaten, hebben we de beste en modernste spiegels waarmee je je huis tegen lage kosten kunt decoreren. Velen hebben zelfs een spiegel bij de ingang van hun huis als een methode om negatieve energieën te verwerpen!

Spiegels zijn meer dan functineel

Het gebruik van spiegels in decoratie wordt soms gebruikt wanneer we een visuele opening willen creëren en zo meer diepte willen creëren om het oog te misleiden en het een grotere ruimte te laten zien. Ze hebben een krachtige energiefunctie omdat ze de werkelijkheid dupliceren door de energie van de ruimte waarin ze zijn geplaatst te vergroten. Spiegels zijn decoratieve accessoires die een esthetisch pluspunt aan je huis kunnen geven door het te vullen met een persoonlijk tintje, zoals een grote ronde spiegel, een vintagespiegel, een galeriewand gemaakt van kleine spiegels …we hebben erg veel mogelijkheden.

Onfeilbare locaties

  • Gang: Op de gang zal een spiegel de ruimte visueel vergroten en als die is voorzien van lambrisering, zal het lijken alsof het een raam naar buiten is.
  • Woonkamer of eetkamer: Met uitzicht op of zijkant van een raam, zal het zijn licht nabootsen en de indruk wekken dat er twee openingen zijn in plaats van één.
  • Slaapkamer: Erg handig om een passpiegel te hebben bij het aankleden.
  • Badkamer: Het vergroot de ruimte en verdubbelt het licht. Hier is hij uiteraard ook functioneel.
  • Boven de open haard: Het zal dit punt en elk object in de buurt visueel interessant maken.
  • In de kinderkamer :Kinderen zijn er dol op om zichzelf te zien spelen in een spiegel. Uiteraard is veilig ophangen , hier de boodschap.

Genoeg redenen dus om online uit te kijken naar gepaste spiegels voor elke ruimte!