groepsaccommodatie brabant 25 personen

Als je in een groepsaccommodatie Brabant 25 personen zit, wil je natuurlijk ook wat van de omgeving weten en zien. De stad ontdekken is iets waar velen niet veel aan vinden. Vooral als je met zo’n grote groep zit gaan er meerdere tussen zitten die het niet interessant vinden. Je kijkt alleen maar, ziet alleen de dingen waar je loopt of het duurt te lang om genoeg te zien. Toch kan het leuk zijn om te weten waar je zit en te zien wat de stad te bieden heeft. Om het leuker te maken, kan je een spel maken van het rondlopen.

groepsaccommodatie brabant 25 personen

Ontdek de stad

Als voorbereiding maak je zelf fotos van bepaalde plekken van de stad, of je zoekt locaties op op internet. Maak meerdere bladen met verschillende locaties, schrijf eventueel ook de naam van de plek bij de foto zodat het herkenbaarder is.

Verdeel de groep in teams en geef elke groep een blad met foto’s. De opdracht is om naar de locaties op de foto’s te gaan en zelf een foto van dezelfde plek die op het blad staat te maken als bewijs dat je er geweest bent. Zo houd je het actief, maar zie je toch de omgeving.