Schuld

Ben je woonachtig in Rotterdam en heb je in de loop van de jaren schulden opgebouwd die je zelfstandig maar lastig af kan lossen? Dan is NMC bewindvoering de ideale oplossing voor hulp bij schulden Rotterdam.

Een opgesteld budgetplan 

Wanneer je besluit om jezelf door NMC Bewindvoering te laten helpen bij het flossen van jouw schulden zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden om zo samen van start te gaan. Tijdens dit gesprek zal er op uitgebreid gekeken worden naar de situatie waarin de klant verkeerd en waar de klant problemen ervaart op financieel gebied. Het bewind zal de klant ook direct de werkwijze waarop zij ter werk gaan uitgebreid uitleggen. Er zal vervolgens door het bewind uitgebreid mee worden gedacht naar een passende oplossing voor de situatie van de klant en er zal direct een budgetplan op worden gesteld. 

Hulp bij schulden krijgen

De instanties worden direct op hoogte gebracht 

NCM Bewindvoering vindt de privacy van de persoonlijke gegevens van de klant erg belangrijk en zullen hier dan ook altijd zorgvuldig mee omgaan. De instanties die te maken hebben met de schulden van de klant zullen tevens direct op de hoogte worden gesteld naar  het intake gesprek. Voor hulp bij schulden Rotterdam ben je bij NCM Bewindvoering aan het juiste adres.