legbordstelling

Heb je ooit in je magazijn gestaan, omringd door dozen en gedacht, “Ik wou dat ik een tweede verdieping had om al deze dozen op te slaan!”? Dan heb jij een entresolvloer nodig! In wezen is het een “half-verdieping” die je tussen twee bestaande verdiepingen kunt plaatsen, zodat er dingen bovenop kunnen worden geplaatst. Doordat de plafonden van magazijnen vaak heel hoog zijn, is er meestal meer dan voldoende ruimte om een entresolvloer te leggen. De platforms zijn gemaakt van staal en hout, vooral als vloer, en gaan vaak gepaard met ene trap die de platform toegankelijk maakt.

Wat kan ik er op doen?

Eigenlijk kan je er bijna alles op zetten. Omdat het halverwege de grond en het plafond is, is het gemakkelijk bereikbaar via een trap. Hierdoor is er een scala aan mogelijkheden. Het ene bedrijf kan ervoor kiezen om het te gebruiken als opslagruimte voor bepaalde items, terwijl een ander het kan gebruiken als platform om een kantoor in te richten. Door de extra hoogte zou de supervisor het hele magazijn kunnen zien; hierdoor onstaat een goed overzicht van de processen en medewerkers.

Wat maakt kwaliteit uit?

Een entresolvloer van topkwaliteit krijgen kan nog wel een klus zijn. Het vereist veel expertise en planning fordat het wordt geinstalleerd. Omdat het veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt, kan het ontwerp ervan niet worden overhaast. Daarnaast kan het lastig zijn om goed te berekenen wat voor entresolvloer je nodig hebt; verschillende doeleinden vragen voor verschillende lay-outs. Daarom moet je heel voorzichtig zijn bij het aanvragen om er een te laten installeren. Als één meting verkeerd wordt gedaan, kan het hele ding instorten als er te veel op wordt geplaatst. Dat wil natuurlijk niemand, dus neem de tijd om een ​​bedrijf te zoeken dat veel ervaring heeft met het installeren van entresolvloeren.