intex zwembad

Een eigen zwembad is toch wel iets waar de meeste mensen van dromen, je hoeft dan niet meer tussen anderen in zo’n vies openbaar zwembad. Maar tegelijkertijd heb je wel het probleem dat een eigen zwembad best wel duur kan zijn. Maar een eigen zwembad hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Met een Intex zwembad kan je namelijk voor een lage prijs een eigen zwembad hebben, en met onze andere tips maak je het onderhouden van dat zwembad ook nog eens veel goedkoper dan je zou verwachten. Het is echt waar, een eigen zwembad is verrassend bereikbaar.

Je hebt niet zo veel ruimte nodig

Wat mensen vaak van een eigen zwembad afhoudt, is de noodzaak voor genoeg ruimte. En het klopt inderdaad dat een zwembad best veel ruimte nodig heeft. Maar als je een opblaasbaar zwembad hebt, kan je dat probleem grotendeels oplossen. Je hoeft dan namelijk alleen maar je zwembad op te ruimen als je hem niet meer nodig hebt, en dus neemt het zwembad in de delen van het jaar waarin je het niet gebruikt geen ruimte in je tuin in beslag, en zo wordt een eigen zwembad dus toch ineens heel bereikbaar.

Hoe verwarm je het zwembad zo goedkoop mogelijk?

Een grote kostenpost bij zwembaden is vaak de verwarming, maar die kostenpost hoeft helemaal niet zo groot te zijn als je onze slimme tips opvolgt. Je hebt namelijk helemaal geen verwarming nodig voor je zwembad of je opblaasbare jacuzzi. De zon is namelijk meer dan genoeg om het water warm te krijgen en te houden, het is immers zomer wanneer je het zwembad gebruikt. Er bestaan ook stukken zwart plastic die je op het water kan leggen. Dit houdt troep uit het water, en tegelijkertijd zorgt het ervoor dat het water meer warmte op zal nemen, waardoor het ook bij minder zon lekker warm wordt.