evoline backflip

In elke ruimte hebben mensen graag de beschikking tot voldoende stopcontacten. Daar waar voorheen de vaak witte wandcontactdozen zichtbaar waren in een keuken, zie je de contactpunten nu nog nauwelijks zitten. Dit komt door systemen, zoals een evoline backflip. Je leest er hier meer over.

evoline backflip

Wat is het

Het product laat zich eigenlijk het best omschrijven als een inbouw contactdoos, afgedekt met een dun plaatje, die met een eenvoudige en zachte aanraking tevoorschijn komt. Doorgaans bestaat deze inbouw contactdoos uit twee stopcontacten en is er een aansluiting voor usb. De evoline backflip wordt heel praktisch ingebouwd in het werkblad van bijvoorbeeld de keuken. Wanneer deze dan ook gesloten is, is hij volledig geïntegreerd en dus gelijk in hoogte met het werkblad. Wanneer de contactdoos omgedraaid wordt, zichtbaar is en gereed voor gebruik, liggen de stopcontacten hoog genoeg, waardoor eventueel gemorste vloeistoffen op het werkblad er niet bij komen. Dankzij de lage inbouw diepte van de unit kan het systeem ook eenvoudig boven een lade geplaatst worden. Dit schept voldoende mogelijkheden om het systeem te plaatsten op een plek geheel naar eigen wens. Ook op kantoor zie je dit systeem in toenemende mate geplaatst worden.

Reden voor gebruik

Meer en meer kiezen mensen voor een dergelijk systeem en zeker in veel nieuwbouw woningen zie je het gebruik er van terug en dit is natuurlijk niet zonder reden. De voornaamste reden dat een evoline backflip gebruikt wordt, is om veiligheid en een hoge mate van comfort met elkaar te combineren. Bovendien zijn de standaard wandcontactdozen of stekkerblokken vaak een doorn in het oog van veel mensen. Het gebruik van een dergelijk soft touch systeem is hiervoor een uitstekend alternatief. Het is erg modern en staat bovendien goed in elke interieur. Praktisch en zeer stijlvol tegelijk, dat wil toch iedereen?