Canon cartridges zijn onhandig voor wegwerp-printers

Mijn liefde voor printers is ver te zoeken. In het specifiek is mijn liefde voor onze printer ver te zoeken. Mijn printer heeft mij zo veel stress opgeleverd dat ik menig uitgevallen haren aan ‘het’ kan toewijzen. Elke keer als ik wat ga printen eet de printer het papier op. Vervolgens moet ik weer met mijn handen in de printer gaan en het papier met een schaar en vork eruit trekken. De printer vond dit allemaal veel te leuk dus hij bleef dit ook doen. Ik heb al jaren ruzie met onze printer. Er zijn momenten geweest dat ik de printer uit het raam wilde gooien. Maar dit mocht nooit, want printers zijn relatief duur is mij altijd vertelt. Laatst ben ik erachter gekomen dat dit reuze meevalt. De printers zijn niet heel duur de inkt cartridges zijn heel duur. Canon cartridges kosten vaak bijna evenveel als de printer zelf. Daarom mocht ik er nooit mee gooien, er zaten Canon cartridges in. Ik zit te wachten op het moment dat in plaats van Canon cartridges er goedkope cartridges in zitten zodat ik kan gooien met dat ding als de maat echt vol is.

 

In plaats van Canon cartridges gewoon huismerk inkt.

Laatst moest ik online inkt bestellen omdat de inkt op was gegaan tijdens een hopeloze poging om weer wat te printen. Ik ben erachter gekomen dat een slechte printer echt funest is voor het inktgebruik. Als jij alles twee keer moet uitprinten omdat de printer alles weer inslikt ben je dus twee keer zo veel inkt kwijt. Als je dit doet met Canon cartridges ben je veel geld kwijt. Laatst heb ik online gelukkig hele goedkope alternatieve gevonden. En inkt blijft inkt. Voor mij is het in ieder geval een homogeen product. Ik zie vrij weinig verschil tussen de Canon cartridges en de cartridges die ik net binnen heb gekregen. Ze werken net zo goed als de Canon cartridges en voor de helft van de prijs.

 

Waarom is de prijs zo hoog?

Ik heb geprobeerd online te vinden waarom de Canon cartridges zo duur zijn. Gelukkig heb ik toen goedkope alternatieve gevonden. Deze werken net zo goed al de Canon inktpatronen, brengen geen schade toe aan je printer en zijn veel goedkoper. Voor mij is de keuze snel gemaakt. Ik ga zeker de volgende keren de goedkopere variant opnieuw bestellen. Persoonlijk heeft het voor mij ook een voordeel. Want de volgende keer dat de printer besluit dat het weer zin heeft mijn om mijn essay in te slikken kan ik zonder veel economische schade dat ding uit het raam gooien. Voor mij is dit een echte win-win situatie.