Zilver

Zilveren munten verkopen of sieraden? Dit doe je bij Gold Rush want hier krijg je een goede prijs voor het geen dat je inlevert. Dit heb ik namelijk onlangs gedaan en ik ben meer dan tevreden met de opbrengst hiervan. Het voelde voor mij goed om hier iets waardevols voor terug te kopen en dat heb ik dus gedaan. Hiervoor heb ik een afspraak gemaakt in Uden waar ik vriendelijk werd ontvangen.

 

Zilveren munten verkopen

 

Zilveren munten verkopen is eenvoudiger dan je denkt

Zilveren munten verkopen gaat op een eenvoudige en eerlijke manier. Hier ben je ook welkom als je goud wilt inleveren of platina. Er werd mij uitgelegd waarom de munten en mijn sieraden een bepaalde waarde hebben. Toen ik akkoord ging vond ook de uitbetaling plaats. 

Omdat ik zo blij ben met mijn nieuwe aankoop dat ik heb verdient met het inleveren van mijn zilver. Bracht dit mij op het idee om mijn reactie achter te laten op dit blog. Neem daarom zelf eens een kijkje tussen je sieraden en vraag je af wat je nog wilt houden. Want misschien kan jij er nog wel iets aan verdienen om hier iets anders moois voor terug te kopen.