bedrijfsuitje Amersfoort

Een poos geleden kreeg ik namens mijn baas de opdracht om een leuk bedrijfsuitje te gaan verzinnen. Leek een makkelijke opdracht maar was achteraf nog best moeilijk. Toen ik de opdracht kreeg en die avond thuis kwam, ging ik er even voor zitten. Ik heb een hele tijd nagedacht maar alle teamuitjes die in me opkwamen waren te eentonig of niet origineel. Ik kwam er die avond niet uit.

De volgende dag kwam mijn zus op bezoek die al heel wat bedrijfsuitjes heeft meegemaakt. Maar haar laatste bedrijfsuitje blinkte er toch echt uit, vertelde ze. Haar laatste teamuitje bestond uit een Trikke tour door Amersfoort. Een soort fiets in een andere vorm. Ook had ze een nog een rondvaart door de grachten van Amersfoort. Iedereen van haar team en zij zelf ervaarden dit als een geweldige en onvergetelijke dag. Na de activiteiten hebben ze nog heerlijk na geborreld met elkaar.

Zo’n soort bedrijfsuitjebedrijfsuitje Amersfoort leek me wel wat dus ik zocht op Google ”Bedrijfsuitje Amersfoort” en ik kwam al snel uit bij het bedrijf wat mijn zus bedoelde. Ik keek even op de site en twijfelde er geen moment aan om contact op te nemen met het bedrijf. Nu alles is afgerond staat er voor volgende week dinsdag een hele leuke dag op de planning waarop ik mijn collega’s ga verassen. Laat het bedrijfsuitje in Amersfoort maar komen!