Onlangs heb ik rugtassen laten drukken. Dit is mij bij deze leverancier erg goed bevallen. Via de site kon ik heel makkelijk aangeven wat ik op de rugtassen voor tekst wilde hebben, ook kon ik lettertype, kleur en lettergrootte kiezen. Tevens was het ook mogelijk om een foto of logo op de rugtassen te laten plaatsen. Dit ging allemaal erg makkelijk.

Nadat ik de rugtassen had besteld en betaald, duurde het niet lang voordat ik ze binnen had. Ze waren netjes verpakt, zodat ze niet konden beschadigen tijdens het transport. In het verleden heb ik bij andere leveranciers weleens gehad dat het resultaat tegenviel (de kleur was net afwijkend of het materiaal van de rugtassen was niet goed), maar nu was dat totaal niet het geval. Ik vond ze eigenlijk nog mooier dan ik verwacht had. De rugtassen zijn van goede kwaliteit en ook de bedrukking ziet er netjes uit. Echt top! Mocht ik in de toekomst nog andere spullen nodig hebben, dan zal ik zeker terugkomen bij deze leverancier, ze leveren op een eenvoudige manier, snel goede kwaliteit! Chapeau!