Een proefschrift laten drukken kan natuurlijk heel handig zijn voor jou. Optima heeft hier vele jaren ervaring mee en kan jou hier goed bij helpen. Als je er eenmaal voor kiest om een proefschrift te laten drukken, dan krijg je bij Optima ook kwaliteit. Zij weten waar ze mee bezig zijn en willen jou het de beste kwaliteit leveren. Naast het bedrukken van een proefschrift bedrukken zij ook meerdere dingen. Zoals een preeg, verdikte vernislagen, spot-UV, hardbound-edities, stans, kleur, schutbladen, glanslaminaat en mat laminaat. 

Ervaring

Zoals ik hierboven ook heb vermeld heeft Optima tientallen jaren ervaring met het bedrukken van boeken. Het is hun doel om de boeken er verzorgd uit te laten zien. Voor hun is het een vak. Zij leveren kwaliteit voor jou voor een lage prijs. Voor het bedrukken is er ook een ontwerp nodig die opvalt en de inhoud versterkt. Dit kan jij doen, maar Optima kan dat ook voor jou doen en helpt met meedenken.

Contact?

Je kan contact opnemen met Optima voor meer informatie. Kijk even rond op de website voor meer informatie over het bedrijf. Een offerte aanvragen is de tweede stap. Wanneer je een offerte aanvraagt krijg je ook een helder beeld over een proefschrift.