Overkapping Tilburg

Ben jij op zoek naar een mooie overkapping Tilburg? Dan kun je hiervoor terecht bij Das & Vlassak zonweringen. Dit bedrijf is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in allerlei vormen van zonwering. Wanneer je bij hun een overkapping koopt, ben je verzekerd van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Zelf heb ik enorm goede ervaringen met dit bedrijf.

Extra genieten van onze tuin

Samen met mijn gezin geniet ik enorm van onze overkapping in Tilburg. Het is ideaal omdat je ook op minder mooie dagen lekker buiten kunt zitten. Ook hoef je niet iedere avond het terrasmeubilair weer op te ruimen maar kun je dit gewoon lekker laten staan. Het staat tenslotte droog en is beschermd tegen regen.

Overkapping TilburgVeel mooie extra opties

Kies je voor een overkapping uit Tilburg, dan heb je de keuze uit allerlei leuke extra opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor veranda zonwering, verlichting en zelfs terrasverwarming. Ook heb je de optie om je overkapping winddicht te maken met glaswanden. Zelf hebben wij gekozen voor een prachtige overkapping met polycarbonaat platen in een witte kleur. Je kunt ook kiezen voor ivoor of antraciet structuurlak. Je kunt dus helemaal zelf bepalen hoe jouw terrasoverkapping eruit komt te zien! Natuurlijk kun je ook rekenen op een goede service want dit bedrijf zet de gehele overkapping voor jou in elkaar.