Opslag huren Alkmaar

Een opslag huren nabij Alkmaar kan een goed idee zijn wanneer jij veel spullen hebt wat jij nergens kwijt kan. Zo heb ik dat onlangs ook gedaan. Ik ben een echte verzamelaar van antiek. Ik struin dan ook vaak de rommelmarkten en antiekzaken af of iets moois te kopen. Hierdoor wordt mijn verzameling steeds grote en mijn ruimte op dit op te slaan steeds kleiner. Zo ging op het internet op zoek waar ik een ruimte kon huren. Zo kwam ik terecht op de website van: StorageTwo.nl. Dit bedrijf verhuurt garageboxen in verschillende groottes. Oorspronkelijk komt dit concept uit Nieuw Zeeland.

Opslag huren Alkmaar

Mooie ruimte

Omdat ik graag de ruimtes wilden bekijken, heb ik een afspraak gemaakt op de locatie. De ruimtes zagen er goed uit en wat ik heel erg belangrijk vond is dat het goed word geventileerd en het erg goed droog is. Zo weet ik dat mijn antiek hier niet wordt aangetast en daardoor in uitstekende staat blijft. Ik was ook zeer tevreden over de prijs, deze is zeer scherp en zeker betaalbaar. naast particulieren, kunnen ook bedrijven hier goed terecht. Wil jij graag meer informatie over de mogelijkheid van opslag huren in Alkmaar? Neem dan een contact op met deze onderneming.