e-smoker kopen

Ik ging een e-smoker kopen en had een geavanceerd model, waardoor ik goed moest kijken hoe het werkte. Na een tijdje leek alles goed te gaan, maar merkte ik dat mijn e-smoker toch behoorlijk knettert. Ik zocht de site op en vond daar handige informatie, die ik graag in dit blog wil delen. 

e-smoker kopen

Hoe los je een knetterende sigaret op?

Ik las dat je de vloeistof hoort, dit maakt het knetterende geluid. Dit is normaal, maar mocht het echt een hard geluid zijn, waardoor er ook vloeistof spettert, dan kun je het volgende doen:

  •             Je VG-gehalte hoger zetten
  •             Iets harder gaan hijsen
  •             Het voltage (of wattage) aanpassen
  •             De coil vervangen
  •             De luchttoevoer hoger zetten

Hoe verhoog je je VG-gehalte?

e-smoker kopen

VG is een stroperige structuur en zorgt voor de hoeveelheid damp in je e-smoker. Wanneer er te veel PG in je smoker zit, dan kan het gaan knetteren. Als vloeistof namelijk wordt opgewarmd, is dit net zoiets als kokend water wat pruttelt. Wanneer je meer VG in je sigaret doet, dan zal het minder snel gaan spetteren. Je kunt op de website een uitgebreide handleiding lezen, zodat je dit zelf kan doen. Ook leer je hier hoe je de luchttoevoer hoger moet zetten of de coil moet vervangen. Voor mij was dit de oplossing, maar misschien is het voor jou geknetter net iets anders wat je kan aanpassen. Je kunt overigens ook direct chatten met een van de medewerkers, waardoor je al snel een goede oplossing gaat vinden.