Ik zat pas geleden lekker aan een wijntje op het terras bij ons favoriete café. Terwijl ik zo keek naar de parasols vroeg ik me af waar die horeca parasol te koop is. De ober kwam nog een wijntje brengen en ik vroeg waar je deze kon kopen. Hij zei toen dat ik geluk had als ik er een wilde hebben. Hij was namelijk net van plan om nieuwe aan te gaan schaffen en de oude op te ruimen. Als jij voor mij voor nieuwe horeca parasols kijkt mag je deze voor een zacht prijsje hebben zei hij toen. Hij noteerde de website www.xterior.nl op een briefje en gaf die aan mij.Daar hebben ze parasols van hele hoogwaardige kwaliteit, betaalbaar en ze bieden ook nog eens hele goede service zei hij toen hij wegliep “O ja en vergeet niet dat de parasols dezelfde kleur moesten hebben als de oude” riep hij ook nog van afstand.

Wat een keuze in mooie horeca parasols

Ik keek op de website en het verbaasde me hoeveel keuze er was in allerlei modellen en kleuren. Ze hadden echt wel een hele goede horeca parasol te koop die precies hetzelfde was als de oude. Ik heb deze direct besteld en deze werd supersnel bezorgd. Een hele positieve ervaring.