pizzawerkbank

Heb jij al jaren een droom om een pizzeria, met een echte pizzaoven, pizzawerkbank en een geheel eigen twist te beginnen? In dit blog zullen wij enkele tips doornemen voor de beginnende pizza ondernemer. 

Schaf de goede apparatuur aan

Het begint natuurlijk allemaal met een locatie. Als jouw plan voor een pizzeria serieus is, zorg dan dat je een mooi pand vindt waar je deze in kan beginnen. Als het je eerste zaak is, is het aan te raden niet gelijk een heel groot pand te nemen. Toch moet er wel een mooie keuken inzitten. Het voordeligst is het natuurlijk als deze al de apparatuur heeft die je nodig hebt. Er is echter een grote kans dat dat niet zo is. Zorg in dat geval voor een goede pizzaoven en een goede pizzawerkbank. Dit maakt het pizza proces een stuk makkelijker.

pizzawerkbank

Zorg voor een lekker, simpel maar divers menu

Als het pand er is, moet deze natuurlijk ook aangekleed worden. Kies voor je begint een bepaalde sfeer uit en zorg dat je deze uitvoert zo goed als het maar kan. Dan wordt het ineens al tijd om te gaan denken aan wat je dan precies gaat serveren. De beste pizza’s hebben een goede bodem en basissaus nodig. Dan kunnen de toppings heel erg variëren, maar hoeven deze als nog niet per se meer werk voor de pizzabakker te betekenen. Genoeg tips dus om er gewoon voor te gaan!