Een aantal weken geleden ben ik samen met mijn moeder op zoek gegaan naar een bedrijf dat een VSR meting uit zou kunnen voeren. Mijn moeder is namelijk de eigenaresse van een eigen restaurant en ze liet de keuken door een schoonmaakbedrijf schoonmaken.


Hygiëne een van de hoogste prioriteiten

Toen we samen op het internet op zoek ging naar een bedrijf dat een VSR meting uit zou kunnen voeren kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Lankester Schoonmaakadvies.

Erg lange ervaring op het gebied van schoonmaken

Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over het bedrijf zelf en wat het bedrijf aan te bieden heeft. Ook is er op de website vermeld hoeveel jaar ervaring ze op iedere dienst hebben die ze aanbieden. Na het lezen van de informatie besloot mijn moeder om contact met het bedrijf op te nemen om de kwaliteit van het schoonmaakbedrijf te meten. Ze werd erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. De meting heeft haar erg veel informatie gegeven over de kwaliteit van de schoonmaak. Ze is daarom ook erg tevreden over de dienst die Lankester Schoonmaakadvies..