snurkbeugel

Stellen zijn werkelijk waar uit elkaar gegaan om het gesnurk van een van de personen. Snurken zet namelijk een gigantische druk op een relatie. Gelukkig is er de snurkbeugel. Deze speciale beugel gaat snurken tegen en dat is een goede vooruitgang.

Een aantal van de voordelen van de snurkbeugel:

  • het vermindert snurken aanzienlijk
  • het verbetert de relatie met partner, kinderen of huisgenoten
  • het voorkomt dat je weinig lucht krijgt gedurende de nacht
  • het kan zelfs slaapapneu verminderen
snurkbeugel

Iedereen in huis

Sommige mensen snurken zo hard dat zelfs buren er last van hebben. Kun je nagaan hoe vreselijk dit dan moet zijn voor een partner die naast je ligt. Daarom is het absoluut iets waar je aan wil werken. Als de snurkbeugel kan helpen dan moet je deze zeker inschakelen. 

snurkbeugel

Oorzaken van snurken

Laten we voorop stellen dat er een hoop mensen zijn die gewoon snurken omdat ze snurken. Zij kunnen daar niets aan doen en kun je dus ook geen verwijten maken. Maar er zijn ook mensen die snurken om oorzaken waar ze iets aan kunnen doen.

Wanneer je snurkt dan zakt je tong in je keel omdat deze gedurende de slaap slap en dik wordt. Dat kan gewoon komen door je slaapgedrag – rugslapers hebben hier snel last van. Maar het kan ook komen doordat je teveel hebt gedronken. Ook mensen met overgewicht snurken vaak meer. Hoe vervelend het ook is om te zeggen: dit heb je wel zelf in de hand.