Een kledingstuk hoort voornamelijk functioneel te zijn. Dat is bij het Italiaanse merk Herno een van de belangrijkste gedachten. Al vanaf de productie van hun eerste jas is Herno constant op zoek naar de beste kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat het kledingmerk een van de meest innovatieve merken op de markt is. De jassen van dit merk zijn dan ook van erg hoge kwaliteit en zitten heerlijk. De perfecte jas voor iedereen die graag buiten is, in welke weersomstandigheden dan ook.

Geïnspireerd door de omgeving

Giuseppe Marenzi begon vlak na de Tweede Wereldoorlog met het merk Herno. Voor de oprichting van dit merk raakte Marenzi geïnspireerd door zijn leefomgeving. Hij had namelijk al flink wat hete zomers en koude, regenachtige winters meegemaakt. Daarom wilde Marenzi kleding ontwerpen die bestand was tegen deze extreme weersomstandigheden. Regenjassen waren het eerste product, maar in de loop der jaren werd de collectie steeds verder uitgebreid. Wat niet veranderde was de functionaliteit en kwaliteit van de producten. Ook tegenwoordig blijft Herno innoveren, waardoor zij producten maken die door geen enkel ander merk geëvenaard kunnen worden.

Alles wat je ooit van een jas kunt verlangen

Als je aan een goede jas denkt, wil je natuurlijk dat deze lekker warm is. Waterdicht is in onze regenachtige land ook wel zo prettig. Ook tegen storm moet de jas je kunnen beschermen. Tegelijkertijd moet de jas wel nog steeds lekker zitten, moet de stof kunnen ademen en mag de jas niet te zwaar zijn. Die combinatie vinden kan een behoorlijke uitdaging zijn. Herno heeft deze eigenschappen wél allemaal weten te combineren. Alle kledingstukken zijn het resultaat van uitgebreide onderzoeken en innovatieve productiemethodes. Daar pluk jij de vruchten van. In een jas van Herno blijf je altijd lekker warm en droog. Precies zoals je van een jas verlangt.