cranio sacraal Rotterdam

Al jaren lang heb ik last van erg heersende rugpijn in mijn onderrug. Na aan vele massages te hebben ondergaan heeft het tot noch toe nog geen succes gehad. Totdat een hele goede kennis van mij me verwees naar cranio sacraal Rotterdam. Een stimulerende massage die je hoofd leegmaakt en je lichaam weer tot rust laat komen. Dat tot rust komen sprak me ook zeer aan want door de rugpijn die ik had kreeg ik ook veel stress.

Ik merk echt verschil cranio sacraal Rotterdam

Nu ik al een paar behandelingen heb gehad merk ik echt verschil. Vooral minder stress en de pijn neemt ook steeds meer af. De behandelingen zelf vind ik ook erg rustgevend want je hoeft even niks te doen en je ligt er comfortabel. Ook is het een moment dat je kan ontspannen.

Eindelijk weer methode gevonden voor het afnemen van mijn rugklachten

Voor nog meer behandeling kom ik zeker terug bij cranio sacraal Rotterdam. Want het helpt echt en ik zie verschil. Dat is voor mij erg belangrijk. Eindelijk, na al die niet-werkende massages, heb ik weer een goede methode gevonden om mijn rugklachten te laten verminderen.